march, 2022

03mar14:0015:30Beach Training & Inspiration MarbellaPassa på att utmanas & inspireras i den fantastiska miljön vid beachen

Expandera texten

Mer information

Välkommen på en inspirerande eftermiddag med ett träningspass vid beachen och ett inspirationsföredrag om att nå och bibehålla resultat i sin träning.

Sabina Dufberg har mer än 25 års erfarenhet och har meriter som författare till fler böcker, en av Sveriges mest anlitade tränare & föreläsare, flera år som coach i TV programmet Biggest Loser Sverige, hon är en av de ledande inom träningsresor i Sverige & har coachat allt ifrån rehabiliteringspatienter till elitidrottare & nu kommer hon till Marbella och inspirerar DIG!

Beach Training: Funktionell träning med endast kroppsvikten som motstånd där du utmanar hela din kropp i både styrka & kondition. Träningen kan anpassas & Sabina guidar dig efter dina förutsättningar. Alla kan vara med både nybörjare & tränade.

Tors den 3 mars kl.14.00-15.30

Uppsamlingsplats är utanför restaurang La Pesquera De San Pedro, Alhambra del Mar Paseo Maritimo, Playa Casablanca Marbella

Medtag egen träningsmatta alt. en handduk & kom ombytt för träning.

Pris: 20 euro / person

Betalning sker på plats via SWISH alternativt jämna kontanter.

Anmäl dig nu till: sabina@dufberg.com

OBS! Begränsat antal platser & allt är på Svenska.

 

VÄLKOMMEN!

 


Time

(Thursday) 14:00 - 15:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X