september, 2023

24sep(sep 24)11:0030(sep 30)10:00Sabina Dufberg EXCLUSIVE KROATIEN (3 platser)En lyxig & unik upplevelse, långt ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

Expandera texten

Mer information

Den exklusiva & personliga tränings & livsstilsresan

Som deltagare kommer du bo i en fantastisk privat villa med alla lyxiga bekvämligheter tillsammans med mig, vår reseguide och endast 11 andra deltagare.

Villan erbjuder en extra lyxnivå i form av mer utrymme och komfort, inredning eller styling, arkitektur, utrustning & upplevelser.

Lyxig fastighet, belägen i förorten till Imotski, har en helt inhägnad tomt och parkeringsplatser.

Den består av två hus och en pool i mitten, vilket är perfekt för att tillbringa tid tillsammans utomhus. Det större huset har två lägenheter och flera terrasser och en underbar utsikt över de omgivande fälten och bergen. På andra våningen består den av en lägenhet med tre sovrum, ett kök med ett vardagsrum och ett badrum, medan lägenheten på första våningen består av två sovrum, ett kök med ett vardagsrum och ett badrum samt en extra toalett. Bottenvåningen med en bastu, en bar, en lounge med bordtennis, bordsfotboll, dart och ett gym med diverse utrustning och ett badrum är ansluten till första våningen via en inre trappa.

Det mindre huset består av två våningar, med kök och vardagsrum med direkt utgång till poolterrassen på första våningen, medan på bottenvåningen finns tre sovrum, alla med eget badrum. Alla rum i detta hus är utrustade med ett värme- och kylsystem.

På norra sidan och i den inhägnade delen av fastigheten finns det lekyta, och nedanför det mindre huset finns en multifunktionell tennisbana, fotbollsmål och ett volleybollnät.

Denna fantastiska fastighet erbjuder total komfort och avkoppling där din träningsresa säkerligen kommer att bli oförglömlig.

Omgivning:
600 m till shoppingområde
300 m till restaurang
1 km till nästa stad
25 km till strand
1,7 km till sjö

I staden Imotski äger många sommarevenemang rum. Ett besök i Röda och Blå sjöarna rekommenderas. Makarska rivieran kan nås på cirka 30 minuter med bil.

Njut av din semester i ett lugnt område, omgivet av mycket orörd natur.

Imotski är en liten och pittoresk stad i Split-Dalmatia län. Det ligger i det dalmatiska inlandet bakom berget Biokovo längs gränsen till Bosnien och Hercegovina. Cirka 10 000 människor bor i Imotski, främst engagerade i odling av kiwi, oliver, vinrankor, fikon och produktion av prosciutto. Det ligger på 260 meters höjd där Imotsko-fältet ligger, upp till 440 meter där staden Imotski ligger. Det har ett mycket trevligt Medelhavsklimat på grund av närheten till Adriatiska havet och Makarska rivieran som är lättillgängliga på grund av tunneln genom Biokovo-berget. Nära Imotski finns det två pärlor av naturens Crveno-sjö och Modro-sjön. Modro sjön är perfekt för simning, men ibland under mycket heta somrar är känt att vara helt torr. Ovanför sjön ligger fästningen Topana från 1000-talet, som erbjuder en fantastisk utsikt över hela Imotski-området. Crveno sjön är uppkallad efter den röda färgen på klipporna som omger den. Det är en specifik sjö eftersom dess minsta djup är 233 meter och under hög vattennivå är djupet över 300 meter, vilket gör den till en av de djupaste karstiska sjöarna i världen. Imotskis centrum är fullt av stenhus, gator och trappor som förbinder de gamla och nyare delarna av staden.
Sabina Dufberg Exclusive är den unika, personliga & lyxiga träningsresan för dig som vill ha det lilla extra med en personlig coaching så att veckans träning kan skräddarsys efter dina målbilder och förutsättningar. 

Sagt från tidigare deltagare ”det är som mästarnas mästare fast det är ingen som åker ut”

Träning/Inspiration/Kostkunskap: Vi tränar 2-3 träningspass/dag där jag ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat, du får en personlig coachstund tillsammans med mig samt en teamföreläsning. Träningen kommer att handla om att få resultat efter dina unika förutsättningar, vi kommer att träna i poolen, på gräsmatta, i naturen och även med träningsredskap. Föreläsningen handlar om hur du ska nå dina mål och om kostens betydelse.

Mat: All mat ingår varav ett par måltider är uppdukade och serverade, de övriga måltider är det självhushåll vilket innebär att du kanske bara vill äta en enkel omelett eller så bestämmer vi oss för att hjälpas åt att tex grilla. Kylskåpet kommer att vara uppfyllt och vill du komplettera med egna matprodukter på egen bekostnad kör vi ett par vändor till mataffären för personlig inhandling. Vid tillfällen kanske du väljer att ta dig till byn, närmsta stad eller kanske till Split eller någon annanstans för en kulinarisk upplevelse på restaurang.

Boende: Du bor tillsammans med en annan deltagare i mycket fina o stilfulla privatarum i en dubbelsäng.

Schema: Du kommer att ha vissa dagar som är näst intill schemalagda hela dagen med kortare pauser och andra dagar där du har möjlighet att göra precis det som faller dig in. Exempelvis en upptäcktsdag av vackra Kroatien, ett besök på närliggande sevärdheter, ta dig till beachen eller bara vara vid poolen. Det är DIN TID!

Säkerhet: Med på resan kommer min reseguide Morgan Segerberg som ansvarar för första hjälpen och vår ”medicinväska” finns med på alla våra aktiviteter. Morgan är utbildad inom första hjälpen, kris & katastrofhantering

 

 

Ansökan: Detta är en unik resa & för bästa resultat för dig som kund så krävs det en grupp med lika mål med resan. Ansök om din plats nu genom att maila mig ditt namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din träning (är du van att träna, har du några skador, sjukdom eller annat)

Mailas till: sabina@dufberg.com

PRIS: 19 800kr

ANMÄLAN & BETALNINGSINFO: 

Anmälningsavgift: 4900kr betalas i samband med anmälan och hela resterande belopp skall betalas senast 2 månader innan incheckning. Anmälan är bindande och all betalning kommer att ske mot en faktura. Vid olycka eller sjukdom krävs ett läkarintyg för möjlighet att avboka fram till 4 veckor innan incheckning. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Avbokas resan senare än 4 veckor innan incheckning sker ingen återbetalning. Du kan däremot ge bort/sälja din plats i samråd och godkännande från Sabina Dufberg.

Se över din reseförsäkring inför din resa, vid sjukdom med läkarintyg efter 4 veckor innan så brukar man kunna få tillbaka sin förlorade investering via försäkringar som man i regel har. Se över ditt försäkringsskydd.

Priset är exklusive flyg och transfer som ordnas av dig på egen hand men vi hjälper till och ordnar en grupp mellan alla deltagare så att man kan samåka och tipsa varandra.

Incheckning den 24 september sker från kl.11.00-16.00 och utcheckning den 30 september sker senast kl.10.00

 

Bra övrig information:

Flygplats att rekommendera är Splits flygplats och resan med bil tar ca 1,5 timme

Vi kommer att skapa en Facebookgrupp och en maillista för er som deltagare så att ni kan synka era restider och annat med varandra, ev resa tillsammans, dela taxi, hyrbil m.m.

Du ansvarar för din resa till och från villan men väl på plats har jag med mig min reseguide Morgan Segerberg med utbildning på kris- & katastrofhantering samt första hjälpen. Du ska känna dig trygg och vi finns där för dig.

Frågor? maila eller ring mig på sabina@dufberg.com , tfn: 070-7174873

Nu är det bara att ta steget,

Sabina Dufberg EXCLUSIVE är en personligt anpassad upplevelse, lång ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 
VÄLKOMMEN önskar Sabina & Morgan

Time

24 (Sunday) 11:00 - 30 (Saturday) 10:00

Organizer

Sabina Dufberg ABsabina@dufberg.com

X