may, 2021

08may(may 8)10:0015(may 15)10:00Sabina Dufberg EXCLUSIVE KRETAEn personligt anpassad upplevelse, långt ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

Expandera texten

Mer information

Den exklusiva & personliga tränings & livsstilsresan!

Som deltagare kommer du bo i en fantastisk privat lyxvilla i Rethymnon på Kreta tillsammans med mig, vår reseguide och endast 13 andra deltagare. Villan ligger på gångavstånd till restauranger och affärer i Perama stad i en underbar miljö med alla faciliteter som behövs för en underbar tid på plats.

Träning/Inspiration/Kostkunskap: Vi tränar 2-3 träningspass/dag där jag ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat, du får en personlig coachstund tillsammans med mig samt en teamföreläsning. Träningen kommer att handla om att få resultat efter dina unika förutsättningar, vi kommer att träna i poolen, på beachen, på gräsmatta, i naturen och även med träningsredskap. Föreläsningen handlar om hur du ska nå dina mål och om kostens betydelse.

Mat: All mat ingår varav ett par måltider är uppdukade och serverade. (Enklare frukostbuffé dukas upp varje morgon, 2 middagar serveras och under de övriga måltider är det självhushåll vilket innebär att du kanske bara vill äta en enkel omelett eller så bestämmer vi oss för att hjälpas åt att tex grilla) Kylskåpet kommer att vara uppfyllt och vill du komplettera med egna matprodukter på egen bekostnad kör vi ett par vändor till mataffären för personlig inhandling.

Boende: Du bor tillsammans med en annan deltagare i mycket fina o stilfulla privatarum i en dubbelsäng. Samtliga rum har tillgång till eget badrum samt direkt tillgång till poolterass alternativt till balkong.

Du kommer att ha vissa dagar som är näst intill schemalagda hela dagen med kortare pauser och andra dagar där du har möjlighet att göra precis det som faller dig in. Exempelvis en upptäcktsdag av vackra Kreta, en lugn stund på beachen eller bara vara vid poolen. Det är DIN TID!

Vi bor i helt nya lyxiga Ino Villa, bekvämt beläget i Perama Town nära Rethymnon. Ino Villa kommer att bjuda in dig i en glamorös avkopplande känsla. Tillsammans med doften av den blomstrade trädgården och de rymliga tomten på 1000 m2 kommer denna underbara villa att skapa en härlig energi för din vistelse.

En elegant fristad för både träning och avkoppling.

Med lyxig och oklanderlig inredning och enastående rymlighet kan Ino Villa bekvämt rymma hela gruppen utan att vi går på varandra.

Ino Villa ligger inbäddad i en avkopplande trädgård med en privat 100m2 swimmingpool samt ett stort område med gräsmatta, det finns gott om utrymme även om du önskar en stund för dig själv.

Fastigheten är välutrustad med alla moderna bekvämligheter. Kylskåp med frys, elektrisk spis med ugn, espresso och filter kaffebryggare, mikrovågsugn, diskmaskin, 2 tvättmaskiner, hårtork, strykjärn och strykbräda, dammsugare, öppen planlösning fullt utrustat kök! Privat parkering finns på framsidan och runt sidan av fastigheten för sju bilar.

Din vistelse inkluderar: Sänglinnen, handdukar och poolhanddukar.

 

 

Ansökan: Detta är en unik resa & för bästa resultat för dig som kund så krävs det en grupp med lika mål med resan. Ansök om din plats nu genom att maila mig ditt namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din träning (är du van att träna, har du några skador, sjukdom eller annat) Mailas till: sabina@dufberg.com

PRIS: 18 900kr

ANMÄLAN & BETALNINGSINFO: 

Anmälningsavgift: 4900kr betalas i samband med anmälan och hela resterande belopp skall betalas 3 månader innan avresa. Anmälan är bindande och all betalning kommer att ske mot en faktura. Vid olycka eller sjukdom krävs ett läkarintyg för möjlighet att avboka fram till två veckor innan incheckning. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Avbokas resan senare än 2 veckor innan incheckning, mot uppvisande av läkarintyg återbetalas 50% av resans delbetalning nr 2 dvs anmälningsavgiften återbetalas ej och inkluderas ej i delbetalningssumma nr 2.

Se över din reseförsäkring inför din resa.

Priset är exklusive flyg och transfer som ordnas av dig på egen hand.

Incheckning den 10/5-2020 kan ske från kl.10.00 och utcheckning den 16/5-2020 sker senast kl.10.00.

 

Bra övrig information:

Vi kommer att skapa en Facebookgrupp och en maillista för er som deltagare så att ni kan synka era restider och annat med varandra, ev resa tillsammans, dela taxi m.m.

Du ansvarar för din resa till och från Ino Villa men väl på plats har jag med mig min reseguide Morgan Segerberg med utbildning på kris- & katastrofhantering samt första hjälpen. Du ska känna dig trygg och vi finns där för dig.

 

Nu är det bara att ta steget,

Sabina Dufberg EXCLUSIVE är en personligt anpassad upplevelse, lång ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 
VÄLKOMMEN!

 

 

 

Time

8 (Saturday) 10:00 - 15 (Saturday) 10:00

Organizer

Sabina Dufberg ABsabina@dufberg.com

X