may, 2022

202208may(may 8)10:0014(may 14)10:00Sabina Dufberg EXCLUSIVE KRETAEn lyxig & unik upplevelse, långt ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

Expandera texten

Mer information

 

Den exklusiva & personliga tränings & livsstilsresan!

Som deltagare kommer du bo i en fantastisk privat lyxvilla i byn Bali på Kreta tillsammans med mig, vår reseguide och endast 13 andra deltagare.
Villan Ode Iconic Residence ligger med en panoramautsikt över den populära byn Bali och en enastående havsutsikt med endast 300 meter till stranden och byns bekvämligheter. Villan bjuder på en uppsjö av moderna och lyxiga bekvämligheter och dess arkitektdesignade interiör kommer att glädja även den mest kräsna resenären.
Om det är en lyxig, inspirerande & personlig resa du längtar efter så är det precis detta du ska åka på.
Sabina Dufberg Exclusive är den unika, personliga & lyxiga träningsresan för dig som vill ha det lilla extra med en personlig coaching så att veckans träning kan skräddarsys efter dina målbilder och förutsättningar. 

Sagt från tidigare deltagare ”det är som mästarnas mästare fast det är ingen som åker ut”

Träning/Inspiration/Kostkunskap: Vi tränar 2-3 träningspass/dag där jag ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat, du får en personlig coachstund tillsammans med mig samt en teamföreläsning. Träningen kommer att handla om att få resultat efter dina unika förutsättningar, vi kommer att träna i poolen, på beachen, på gräsmatta, i naturen och även med träningsredskap. Föreläsningen handlar om hur du ska nå dina mål och om kostens betydelse.

Mat: All mat ingår varav ett par måltider är uppdukade och serverade. (Enklare frukostbuffé dukas upp varje morgon, 2 middagar serveras och under de övriga måltider är det självhushåll vilket innebär att du kanske bara vill äta en enkel omelett eller så bestämmer vi oss för att hjälpas åt att tex grilla) Kylskåpet kommer att vara uppfyllt och vill du komplettera med egna matprodukter på egen bekostnad kör vi ett par vändor till mataffären för personlig inhandling.

Boende: Du bor tillsammans med en annan deltagare i mycket fina o stilfulla privatarum i en dubbelsäng. Samtliga rum har tillgång till eget badrum.

Schema: Du kommer att ha vissa dagar som är näst intill schemalagda hela dagen med kortare pauser och andra dagar där du har möjlighet att göra precis det som faller dig in. Exempelvis en upptäcktsdag av vackra Kreta, en lugn stund på beachen eller bara vara vid poolen. Det är DIN TID!

Säkerhet: Med på resan kommer min reseguide Morgan Segerberg som ansvarar för första hjälpen och vår ”medicinväska” finns med på alla våra aktiviteter. Morgan är utbildad inom första hjälpen, kris & katastrofhantering.

Vi bor i helt nya lyxiga och unika villa Ode Iconic Residence, bekvämt beläget i byn Bali nära Rethymnon. Villan kommer att bjuda in dig i en glamorös avkopplande känsla. Tillsammans med en fantastisk havsutsikt och all lyx kommer denna underbara plats att skapa en härlig energi för din vistelse.

En elegant fristad för både träning och avkoppling.

Med lyxig och oklanderlig inredning och enastående rymlighet kan Ode Iconic Residence bekvämt rymma hela gruppen utan att vi går på varandra och det finns gott om utrymme även om du önskar en stund för dig själv.

Fastigheten är välutrustad med alla moderna bekvämligheter som önskas, fullt utrustat kök, tvättmaskin finns för bruk under veckan, parkering, internet samt andra bekvämligheter.

Din vistelse inkluderar: Sänglinnen, handdukar och poolhanddukar.

 

Ansökan: Detta är en unik resa & för bästa resultat för dig som kund så krävs det en grupp med lika mål med resan. Ansök om din plats nu genom att maila mig ditt namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din träning (är du van att träna, har du några skador, sjukdom eller annat) Mailas till: sabina@dufberg.com

PRIS: 18 900kr

ANMÄLAN & BETALNINGSINFO: 

Anmälningsavgift: 4900kr betalas i samband med anmälan och hela resterande belopp skall betalas 3 månader innan avresa. Anmälan är bindande och all betalning kommer att ske mot en faktura. Vid olycka eller sjukdom krävs ett läkarintyg för möjlighet att avboka fram till två veckor innan incheckning. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Avbokas resan senare än 2 veckor innan incheckning sker ingen återbetalning. Du kan däremot ge bort/sälja din plats i samråd och godkännande från Sabina Dufberg.

Se över din reseförsäkring inför din resa.

Priset är exklusive flyg och transfer som ordnas av dig på egen hand.

Incheckning den 8/5-2022 kan ske från kl.11.00-16.00 och utcheckning den 14/5 sker senast kl.10.00.

 

Bra övrig information:

Vi kommer att skapa en Facebookgrupp och en maillista för er som deltagare så att ni kan synka era restider och annat med varandra, ev resa tillsammans, dela taxi m.m.

Du ansvarar för din resa till och från villan men väl på plats har jag med mig min reseguide Morgan Segerberg med utbildning på kris- & katastrofhantering samt första hjälpen. Du ska känna dig trygg och vi finns där för dig.

 

Nu är det bara att ta steget,

Sabina Dufberg EXCLUSIVE är en personligt anpassad upplevelse, lång ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 
VÄLKOMMEN önskar Sabina & Morgan

 

 

 

Time

8 (Sunday) 10:00 - 14 (Saturday) 10:00

Organizer

Sabina Dufberg ABsabina@dufberg.com

X