september, 2019

201915sep(sep 15)10:0021(sep 21)10:00Sabina Dufberg EXCLUSIVE KROATIENEn personligt anpassad upplevelse, långt ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

Expandera texten

Mer information

OBS FULLBOKAD!

(Men skicka gärna din intresseanmälan till Sabina Dufberg Exclusive 2020 som går till Rethymnon på Kreta 10-16maj 2020. Upplägget och priset är ungefär samma som här och bokningen öppnar inom kort. Maila till sabina@dufberg.com)

Den exklusiva & personliga tränings & livsstilsresan!

Som deltagare kommer du bo i en fantastisk privat lyxvilla i Pomer tillsammans med mig, vår reseguide och endast 11 andra deltagare. Villan ligger på gångavstånd från havet i en underbar miljö med alla faciliteter som behövs för en underbar tid på plats.

Träning/Inspiration/Kostkunskap: Vi tränar 2-3 träningspass/dag där jag ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat, du får en personlig coachstund tillsammans med mig samt en teamföreläsning. Träningen kommer att handla om att få resultat efter dina unika förutsättningar, vi kommer att träna i poolen, på beachen, på gräsmatta, i naturen och även med träningsredskap. Föreläsningen handlar om hur du ska nå dina mål och om kostens betydelse samt att du får en personlig coachning stund tillsammans med mig.

Mat: All mat ingår varav ett par måltider är uppdukade och serverade. (Enklare frukostbuffé dukas upp varje morgon, 2 middagar serveras och under de övriga måltider är det självhushåll vilket innebär att du kanske bara vill äta en enkel omelett eller så bestämmer vi oss för att hjälpas åt att tex grilla) Kylskåpet kommer att vara uppfyllt och vill du komplettera med egna matprodukter på egen bekostnad kör vi er ett par vändor till mataffären för personlig inhandling.

Boende: Du bor tillsammans med en annan deltagare i mycket fina o stilfulla privatarum i en dubbelsäng. Ni har tillgång till eget badrum.

Du kommer att ha vissa dagar som är näst intill schemalagda hela dagen med kortare pauser och andra dagar där du har möjlighet att göra precis det som faller dig in. Exempelvis en upptäcktsdag av vackra Kroatien, en lugn stund på beachen eller bara vara vid poolen. Det är DIN TID!

Villa Stella erbjuder en vacker utsikt över Medulinbukten.

Tack vare sitt läge, erbjuder Villa Stella en utgångspunkt för att besöka alla sevärdheter och naturliga skönheter i detta område. Efter en kort bilresa når du Medulin (en fin sandstrand, gastronomiskt utbud, affärer), Pomer ca 5km (underbara restauranger, stränder, en marina …) och Premantura (parken Kamenjak med vackra stränder, öppet hav.) Den närliggande motorvägen och de lokala vägarna gör det möjligt att nå Pula, Rovinj, nationalparken Brijuni, centrala Istrien och mer …

 

Ansökan: Detta är en unik resa & för bästa resultat för dig som kund så krävs det en grupp med lika mål med resan. Ansök om din plats nu genom att maila mig ditt namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din träning (är du van att träna, har du några skador, sjukdom eller annat) Mailas till: sabina@dufberg.com

PRIS: 18 900kr

ANMÄLAN & BETALNINGSINFO: Anmälningsavgift: 4900kr betalas i samband med anmälan och hela resterande belopp skall betalas 3 månader innan avresa dvs den 14 juni 2019. Anmälan är bindande och all betalning kommer att ske mot en faktura. Vid olycka eller sjukdom krävs ett läkarintyg för möjlighet att avboka fram till två veckor innan incheckning. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Avbokas resan senare än 2 veckor innan incheckning mot uppvisande av läkarintyg återbetalas 50% av resans delbetalning nr 2 dvs anmälningsavgiften återbetalas ej och inkluderas ej i delbetalningssumma nr 2.

Se över din reseförsäkring inför din resa.

Priset är exklusive flyg och transfer som ordnas av dig på egen hand.

Incheckning den 15/9-2019 kan ske från kl.10.00 och utcheckning den 21/9-2019 sker senast kl.10.00.

 

Bra övrig information:

Du flyger lämpligtvis till Pula Flygplats. Avståndet till flygplatsen är endast 7km

Det är billigt med taxi i Kroatien så vi rekommenderar att ta en taxi som transfer till Villa Stella i Pomer, ca 20-25 euro.

Vi kommer att skapa en Facebookgrupp och en maillista för er som deltagare så att vi kan synka våra restider och annat med varandra, ev resa tillsammans, dela taxi m.m.

Du ansvarar för din resa till och från Villa Stella men väl på plats har jag med mig min reseguide Morgan Segerberg med utbildning på kris- & katastrofhantering samt första hjälpen. Du ska känna dig trygg och vi finns där för dig.

 

Nu är det bara att ta steget,

Sabina Dufberg EXCLUSIVE är en personligt anpassad upplevelse, lång ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

 

 

 

Time

15 (Sunday) 10:00 - 21 (Saturday) 10:00

Organizer

Sabina Dufberg ABsabina@dufberg.com

X