may, 2023

202307may(may 7)11:0013(may 13)10:00Sabina Dufberg EXCLUSIVE TOSCANAEn lyxig & unik upplevelse, långt ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 

Expandera texten

Mer information

(1 plats kvar, del i dubbelrum kvinna)

Den exklusiva & personliga tränings & livsstilsresan

Som deltagare kommer du bo i en fantastisk privat villa i äkta renässansstil bland vingårdarna i Toscana tillsammans med mig, vår reseguide och endast 11 andra deltagare.

VILLA GATTAIOLA är en antik villa byggd på 1300-talet av en Nobel familj (familjen Mansi) i utkanten av Lucca centrum, bland olivträd och vingårdar. Det ligger på toppen av en kulle i det sydvästra området på Lucca-landsbygden, bara 4 km från dess gamla stadsmurar. Det är helt omgivet av grönska och långt ifrån några ljud. Trädgården omger huset och erbjuder gästerna en verkligt oförglömlig grönska runt omkring mitt i historiens charm. Det finns många härliga vandringar och promenader i närheten.

Huset består av två våningar:

Bottenplan: vardagsrum, separat kök, en rymlig matsal med franska fönster och gamla medeltida valv med utsikt över trädgården och kullarna på baksidan av huset, 2 dubbelrum (båda med king size-säng) och 2 badrum. Köket är fullt utrustat med allt du behöver: mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, mocca för italiensk kaffe, diskmaskin, ett brett urval av köksredskap, elektrisk ugn.

Våning 1: fem sovrum (tre dubbelrum, två twins) och 4 badrum

Utomhus: Trädgården omger huset. Det erbjuder sina gäster ett bord med stolar för att äta frukost eller middag utomhus i skuggan av de antika träden utanför köket. Ett vackert hörn har arrangerats vid de välvda fönstren med vita stolar och ett litet bord för att koppla av att prata eller beundra panoramautsikten.

Trädgården erbjuder också en mycket välskött ny pool som mäter 14×7 meter och vid poolområdet finns också en varm dusch och en toalett. Strandhanddukar tillhandahålls.

Finns även Strykjärn, strykbräda och wifi

Detta paradishörn ligger endast 4km från centrum och Luccas murar.

Stadsskatt på 4 euro per person begärs vid ankomst kontant i enlighet med lokala lagar.


Sabina Dufberg Exclusive är den unika, personliga & lyxiga träningsresan för dig som vill ha det lilla extra med en personlig coaching så att veckans träning kan skräddarsys efter dina målbilder och förutsättningar. 

Sagt från tidigare deltagare ”det är som mästarnas mästare fast det är ingen som åker ut”

Träning/Inspiration/Kostkunskap: Vi tränar 2-3 träningspass/dag där jag ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat, du får en personlig coachstund tillsammans med mig samt en teamföreläsning. Träningen kommer att handla om att få resultat efter dina unika förutsättningar, vi kommer att träna i poolen, på gräsmatta, i naturen och även med träningsredskap. Föreläsningen handlar om hur du ska nå dina mål och om kostens betydelse.

Mat: All mat ingår varav ett par måltider är uppdukade och serverade. (Enklare frukostbuffé dukas upp varje morgon, 2 middagar serveras och under de övriga måltider är det självhushåll vilket innebär att du kanske bara vill äta en enkel omelett eller så bestämmer vi oss för att hjälpas åt att tex grilla) Kylskåpet kommer att vara uppfyllt och vill du komplettera med egna matprodukter på egen bekostnad kör vi ett par vändor till mataffären för personlig inhandling. Vid tillfällen kanske du väljer att ta dig till Lucca centrum eller någon annanstans för en kulinarisk italiensk upplevelse på restaurang.

Boende: Du bor tillsammans med en annan deltagare i mycket fina o stilfulla privatarum i en dubbelsäng, finns även två rum med singelsängar.

Schema: Du kommer att ha vissa dagar som är näst intill schemalagda hela dagen med kortare pauser och andra dagar där du har möjlighet att göra precis det som faller dig in. Exempelvis en upptäcktsdag av vackra Toscana, ett besök på en närliggande vingård, ta dig till beachen eller bara vara vid poolen. Det är DIN TID!

Säkerhet: Med på resan kommer min reseguide Morgan Segerberg som ansvarar för första hjälpen och vår ”medicinväska” finns med på alla våra aktiviteter. Morgan är utbildad inom första hjälpen, kris & katastrofhantering

Läge: Villan är belägen på gångavstånd eller endast 5min med bil till allt som du kan behöva som shopping, bageri, mataffär, restauranger, kaféer, bankomat, apotek, m.m.

Lucca:

 

Ansökan: Detta är en unik resa & för bästa resultat för dig som kund så krävs det en grupp med lika mål med resan. Ansök om din plats nu genom att maila mig ditt namn, ålder, kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din träning (är du van att träna, har du några skador, sjukdom eller annat)

Mailas till: sabina@dufberg.com

PRIS: 19 800kr

ANMÄLAN & BETALNINGSINFO: 

Anmälningsavgift: 4900kr betalas i samband med anmälan och hela resterande belopp skall betalas senast 2 månader innan incheckning. Anmälan är bindande och all betalning kommer att ske mot en faktura. Vid olycka eller sjukdom krävs ett läkarintyg för möjlighet att avboka fram till 4 veckor innan incheckning. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Avbokas resan senare än 4 veckor innan incheckning sker ingen återbetalning. Du kan däremot ge bort/sälja din plats i samråd och godkännande från Sabina Dufberg.

Se över din reseförsäkring inför din resa, vid sjukdom med läkarintyg efter 4 veckor innan så brukar man kunna få tillbaka sin förlorade investering via försäkringar som man i regel har. Se över ditt försäkringsskydd.

Priset är exklusive flyg och transfer som ordnas av dig på egen hand men vi hjälper till och ordnar en grupp mellan alla deltagare så att man kan samåka och tipsa varandra.

Incheckning den 7 maj sker från kl.11.00-16.00 och utcheckning den 13 maj sker senast kl.10.00

 

Bra övrig information:

Flygplatser som i Pisa samt i Florens är båda under en timme bort. (Pisa ca 29 min, Florens ca 49 min)

Vi kommer att skapa en Facebookgrupp och en maillista för er som deltagare så att ni kan synka era restider och annat med varandra, ev resa tillsammans, dela taxi, hyrbil m.m.

Du ansvarar för din resa till och från villan men väl på plats har jag med mig min reseguide Morgan Segerberg med utbildning på kris- & katastrofhantering samt första hjälpen. Du ska känna dig trygg och vi finns där för dig.

Frågor? maila eller ring mig på sabina@dufberg.com , tfn: 070-7174873

Nu är det bara att ta steget,

Sabina Dufberg EXCLUSIVE är en personligt anpassad upplevelse, lång ifrån generiska träningskoncept och massproduktion. 
VÄLKOMMEN önskar Sabina & Morgan

Time

7 (Sunday) 11:00 - 13 (Saturday) 10:00

Organizer

Sabina Dufberg ABsabina@dufberg.com

X